Live Live

Het Dilemma

Gepubliceerd: Donderdag 04 januari 2018 14:24

Op 21 maart zijn de raadsverkiezingen. In de 6 weken voorafgaand aan de verkiezingen komt EDE TV wekelijks met Het Dilemma.

Het Dilemma is het EDE TV-programma waarin de Edenaren worden geïnformeerd over de standpunten en wensen van de Edese politieke partijen.

In het programma is een lijsttrekker aan het woord over onder meer zorg, veiligheid, kunst en cultuur, en sport. Daarnaast worden de lijsttrekkers 12 dilemma's voorgelegd. Ook maken wij nader kennis met de persoon achter de lijsttrekker. De passie voor politiek, de drijfveren waarom iemand zijn of haar visie wil uitdragen.

Daarnaast komen de partijen met 1 thema die zij erg belangrijk vinden. Zo zal de ChristenUnie ingaan op duurzaamheid. Cora Otter stelt dat als wij de aarde goed door willen geven aan de volgende generaties, we er nu voor moeten zorgen dat de goede maatregelen genomen worden.

Voor Hester Veltman-Kamp van de VVD Ede is meedoen voor zoveel mogelijk mensen erg belangrijk. ‘’Laten wij ervoor zorgen en ons best doen dat er zoveel mogelijk mensen mee kunnen doen aan de maatschappij’’. Volgenss Harry van Huijstee, lijsttrekker van de PvdA, is wonen een thema waar hij meer aandacht voor wilt. ‘’Ede groeit hard. Voor iedereen moet er woonruimte zijn. Laten wij ons inzetten voor een goed woonklimaat in onze gemeente’’. De opnames van Het Dilemma zijn nu in volle gang. Op diverse locaties in de gemeente Ede vinden de opnames plaats. Het Proosdijpark, het Tegelmuseum, Cultura, Bibliotheek Stadspoort, en de Doesburgermolen zullen onder andere te zien.

Deel deze pagina: