Live Live

Heideweek trapt af met bekende Nederlandse artiesten

Gepubliceerd: Vrijdag 23 augustus 2019 13:05

Heideweek trapt af met bekende Nederlandse artiesten

EDE - De Openingsavond van de Heideweek 2019 begint vanavond om 20.00 uur op het Kuiperplein in Ede. Dit jaar trapt Re-Play af en zullen Jeroen van der Boom en Glennis Grace  live optredens van een uur verzorgen. De presentatie is in handen van Harold Verwoert, de toegang is gratis.

Glennis Grace

Glennis Grace behoort al jarenlang tot één van de beste zangeressen die ons land rijk is. Haar carrière begint al op jonge leeftijd wanneer zij als 11-jarig meisje het podium deelt met Julio Iglesias. In 2005 doet Glennis mee aan het Eurovisie Songfestival in Kiev, Rusland met de prachtige ballad ‘My Impossible Dream”. Onlangs stond ze nog in de finale van America's Got Talent.

Jeroen van der Boom

Jeroen van der Boom is al lange tijd bekend bij het grote publiek. Veel mensen kenden Jeroen van der Boom als presentator op tv, als imitator of van zijn optredens bij dinershows. Zijn echte doorbraak in de muziek kwam in 2007 toen zijn nummer ‘Je bent zo’ een grote hit werd. 

Re-Play

Re-Play is een populaire Nederlandse R&B formatie afkomstig uit Rotterdam. Alwin Burke was de initiatiefnemer van de groep en trok Henk Waarde aan als groepslid en later sloot ook Sam de Wit zich aan bij de band. Deze harde kern, die sinds 1990 actief is, is altijd de solide basis geweest en vormt tot op de dag van vandaag de groep.

Foto uit archief: Heideweek

Deel deze pagina: