Live Live

Heel Nederland naar buiten tijdens de Buitenspeeldag

Gepubliceerd: Woensdag 04 april 2018 13:44

Heel Nederland naar buiten tijdens de Buitenspeeldag

Initiatiefnemers Jantje Beton en Nickelodeon roepen iedereen op om van de bank te komen en in hun buurt speelactiviteiten voor kinderen te organiseren. Op woensdag 13 juni 2018 maken ze van Nederland één grote speelplek tijdens de Buitenspeeldag. Na de record-editie van vorig jaar met meer dan 105.000 spelende kinderen willen ze dit jaar nog meer kinderen laten buitenspelen. Laat zien wat jij doet op de 11e editie van de Buitenspeeldag. Meld je speelactiviteit aan op www.buitenspeeldag.nl.


Jantje Beton en Nickelodeon roepen speeltuinen, buurten, ouders, scholen, clubs, bedrijven, gemeenten en iedereen die spelen leuk en belangrijk vindt op om een Buitenspeeldag te organiseren. Zodat zoveel mogelijk kinderen op 13 juni buitenspelen. Ze hopen dat iedereen een buitengewoon leuk en actief programma organiseert, waarbij kinderen een gat in de lucht springen.

Organiseer een Buitenspeeldag

De Buitenspeeldag is voor veel kinderen dé kans om in hun buurt gewoon buiten te spelen! Organiseer samen met kinderen een knikkertoernooi, tover de straat om tot een hindernisbaan, bouw hutten of ga stoepranden. Van grote tot kleine activiteiten en van knutselen tot hinkelen. Op de Buitenspeeldag is alles mogelijk! Meld nu je activiteit aan op jantjebeton.nl/buitenspeeldag en ontvang een gratis ‘Stop nooit met spelen' spandoek! Alle aangemelde activiteiten komen op de landkaart te staan, zodat kinderen kunnen zien waar wat te doen is.

Foto: Jantje Beton

Deel deze pagina: