Live Live

Gratis sportlessen voor senioren tijdens beweegweek

Gepubliceerd: Woensdag 31 oktober 2018 16:32

Gratis sportlessen voor senioren tijdens beweegweek

EDE - Van maandag 5 november tot en met vrijdag 9 november kunnen senioren gratis kennismaken met het grote aanbod van sport- en beweeglessen van Sportservice Ede. Iedereen vanaf 55 jaar is welkom. Bijna alle wijken en dorpen in de gemeente Ede bieden sport- en beweegactiviteiten aan.

Langer in beweging blijven


De lessen zijn bedoeld voor senioren die op een laagdrempelige manier fit willen blijven. Lessen en activiteiten die aangeboden worden zijn onder meer: gymnastiek, yoga, werelddansen, bewegen met plezier, volksdansen, sport en spel, ontspannen en bewegen, koersbal, country line en soul swing. De lessen zijn erop gericht om de deelnemers fit en soepel te houden. Het sociale aspect speelt ook een belangrijke rol.

Meedoen?

Voor het volledige aanbod van lessen en activiteiten kunt u kijken op www.sportservice-ede.nl/beweegaanbod55plus. Alle lessen zijn tijdens de beweegweek gratis toegankelijk en aanmelden is niet nodig. Het kan voorkomen dat een les op een bepaalde locatie vol zit. Er wordt dan met u gezocht naar een alternatieve mogelijkheid. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Angeline van de Kraats via angeline.vandekraats@sportservice-ede.nl.

Foto: Sportservice Ede

Deel deze pagina: