Live Live

Fysiotherapeuten organiseren wandelevenement

Gepubliceerd: Woensdag 28 augustus 2019 13:18

Fysiotherapeuten organiseren wandelevenement

EDE - Regionale Organisatie Fysiotherapie Gelderse Vallei (ROF GV) chronische aandoeningen maakt onderdeel uit van een regionaal monodisciplinair samenwerkingsverband in de Gelderse Vallei en bestaat uit fysiotherapeuten uit ongeveer 46 praktijken uit de regio.

ClaudicatioNet regio Gelderse Vallei maakt onderdeel uit van een landelijk dekkend netwerk waarin gesuperviseerde looptherapie wordt aangeboden voor patiënten met claudicatio intermittens (etalagebenen) door gespecialiseerde fysiotherapeuten. Beide netwerken komen regelmatig bijeen om kennis met elkaar te delen om zo de kwaliteit van de zorg zo hoog mogelijk te houden. Ook vindt er regelmatig overleg plaats met de specialisten van ziekenhuis Gelderse Vallei. 


Op 7 september van 11.00 tot 13.00 uur wordt er door de fysiotherapeuten een gratis wandelevenement georganiseerd bij de Edese IJsvereniging , aan de Langekampweg 6 in Ede. Het is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met een chronische aandoening e/o claudicatio intermittens. 

 

(Ex)patiënten, familieleden en vrienden van patiënten, maar ook huisartsen, specialisten en vaatchirurgen worden uitgenodigd voor dit evenement. Ook aan de (klein)kinderen is gedacht. Er zal een springkussen aanwezig zijn.

Het doel is om buiten, op een gezellige manier, met elkaar te wandelen en daarmee de regionale bekendheid van beide netwerken te vergroten. Tijdens het evenement zijn ook leden van wandelverenigingen in de regio en Sportservice aanwezig. De bedoeling is om zo kennis te maken met deze organisaties en te kijken of er mogelijkheden zijn om de therapie een vervolg te geven.

Voor meer informatie kijkt u op www.claudicationet.nl

Bent u geïnteresseerd of wilt u zich opgeven voor dit wandelevenement? Neemt u dan contact op via claudicationetgv@hotmail.com

 

Foto: Pixabay

Deel deze pagina: