Live Live

FIFA 20 toernooi voor jongeren in Ede, Rhenen en Wageningen

Gepubliceerd: Zaterdag 28 maart 2020 16:35

FIFA 20 toernooi voor jongeren in Ede, Rhenen en Wageningen

EDE - Sportservice Ede, Rhenen en Wageningen en Malkander dagen jeugd en jongeren van 8 t/m 21 jaar uit om op donderdag 2 en vrijdag 3 april achter de Playstation plaats te nemen en tegen elkaar te strijden in een heus online FIFA 20 toernooi.

Sociaal afstand houden is vooral voor wie jong is niet makkelijk. Je wilt juist graag met vrienden en vriendinnen samen zijn, kletsen en lekker hangen. Sportservice en Malkander hebben daar een online oplossing voor bedacht. Een superleuk FIFA 20 toernooi.

Donderdag 2 april staat het toernooi op het programma voor jeugd van 8 t/m 12 jaar. Een dag later, vrijdag 3 april worden jongeren van 13 t/m 21 jaar uitgedaagd tegen elkaar te strijden en alle voetbaltalenten in te zetten. Het toernooi is beide dagen van 15.00 tot 17.00 uur. Deelname is gratis.

Voorwaarden en aanmelding

Er zijn wel een aantal voorwaarden om mee te kunnen doen. Je hebt FIFA 20, een Playstation 4 en een Playstation Plus account.

Aanmelden voor dit toernooi kan uiterlijk tot en met 18.00 uur op woensdag 1 april. Stuur hiervoor een WhatsApp naar buurtsportcoach Berry Hellegering via 06 - 10 88 68 29. Vermeld in de app je naam, leeftijd en gebruikersnaam. Alle informatie over het toernooi wordt via WhatsApp verstuurd. Wil je dat de informatie naar een ander mobiel nummer wordt gestuurd, geef dit dan aan in de app.

Deel deze pagina: