Live Live

Experience Day in Van der Knaaphal

Gepubliceerd: Vrijdag 14 september 2018 14:12

Experience Day in Van der Knaaphal

EDE- Sportservice Ede organiseert op zaterdag 15 september van 10.00 uur tot 16.00 uur een Experience Day in de Van der Knaaphal.

Tijdens de dag worden diverse sportactiviteiten gratis aangeboden voor de nieuwsgierige sportievelingen. De Edese topsporters Kimberley Bos (Skeleton) en Eva Hovenkamp (sprinten) zijn tijdens de dag ook van de partij en komen zelf ook in actie.

Routes Onderwijs, Gezondheid en Sport


Op basis van eigen interesses krijgen de bezoekers via de drie routes 'Onderwijs, Gezondheid en Sport, volgens Sportservice een goed beeld van de ambities van de topsporthal. 'De bezoekers worden uitgedaagd mee te doen met sportieve challenges , fittesten en een smoothie-proeverij. Studenten van het Dulon College geven diverse demonstraties, zoals het opzienbarende ‘aanhoudingstechnieken bij verzet’, stelt de organisatie.

Kinderen motorisch ontwikkelen


De Van der Knaaphal is het thuishonk van SAM Multisport Kids en de Talent Academy Ede. Ze stellen zaterdag de brede motorische ontwikkeling van kinderen centraal. In een speciale trainingsruimte kunnen kinderen en hun ouders ervaren hoe diverse beweegvormen bijdragen aan een leven lang bewegen vol plezier. diverse Sportverenigingen koppelen volgens Sportservice hiervoor hun beste bewegingen aan elkaar.

Inkijkje bij sportieve ondernemers


Het is tijdens de Experience Day ook open huis bij sportieve ondernemers als Mijn Fysiopraktijk en Premium Health Club. Het veelbelovende e-Gym is die dag gratis opengesteld.

Locatie: Burgemeester Cees van der Knaapweg 10


Foto: organisatie Experience Day


Deel deze pagina: