Live Live

Europese kopstukken ChristenUnie-SGP bezoeken FoodValley

Gepubliceerd: Maandag 20 mei 2019 10:32

Europese kopstukken ChristenUnie-SGP bezoeken FoodValley

EDE - Morgen, (21 mei) brengen CU Europarlementariër Peter van Dalen en SGP-kandidaat Europarlementariër Bert-Jan Ruissen met andere kandidaten van de CU-SGP-lijst een werkbezoek aan RegioFoodvalley. Het is volgens de partijen een bijzonder werkbezoek, omdat voor de delegatie een college-tour is opgezet.

Om 9.00 uur trappen de Veluwse kandidaten voor het Europees Parlement, Arjen Droog en Arnold Versteeg, het werkbezoek af door in gesprek te gaan met leerlingen van 2 basisscholen in Veenendaal, De Bron en Wereldkidz Balans.

Veehouderij


Om 11.00 uur vindt er een bedrijfsbezoek plaats bij Sieplo Voersystemen in Lunteren. Sieplo is een producent van geautomatiseerde voersystemen, die wereldwijd verkocht worden. Aansluitend wordt er een bezoek gebracht aan een proefboerderij, ook in Lunteren.

Onderwijs


Aan het begin van de middag luncht de delegatie met studenten van de CHE en gaan zij met de studenten aan de hand van stellingen in gesprek over de Europese Unie. Vanaf Ede vertrekt de verkiezingskaravaan naar het Van Lodesteincollege in Barneveld. De politici gaan daar in debat met leerlingen van VWO-bovenbouw. Tot slot zal het ook in Barneveld gevestigde Johannes Fontanus
College bezocht worden van 16.00 tot 18.30 uur.

Foto: Pixabay

Deel deze pagina: