Live Live

Epilepsie Café: ‘Ongedwongen in gesprek met elkaar’

Gepubliceerd: Maandag 19 november 2018 12:27

Epilepsie Café: ‘Ongedwongen in gesprek met elkaar’

EDE – Op dinsdag 20 november is er weer een Epilepsie Café. Het vindt plaats in Buurthuis de Meerpaal, Industrielaan 1 te Ede. De inloop start om 19.00 uur en het begint om 19.30 uur tot 21.30 uur. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wordt wel gewaardeerd. Toegang is gratis. De koffie en thee staat voor u klaar.


Elkaar beter begrijpen

Epilepsie Café is een ontmoetingsplaats om ervaringen uit te wisselen over leven met epilepsie. Het is bedoeld voor mensen met epilepsie, hun partners, ouders van kinderen met epilepsie, familie, vrienden en andere belangstellenden. De opzet is om ongedwongen met elkaar in gesprek te komen en ervaring uit te wisselen over leven met epilepsie. Jouw verhaal delen of luisteren naar het verhaal van een ander zorgt voor herkenning, inspiratie en begrip. Gedurende de avond is er de mogelijkheid vragen te stellen.

Nadere informatie

Aanmelden kan via middenoost@epilepsievereniging.nl onder vermelding van naam, telefoonnummer en het aantal personen. Voor meer informatie kunt u kijken op www.epilepsievereniging.nl/activiteiten.

Foto: Epilepsie Café

Deel deze pagina: