Live Live

Ellen ten Damme bij De Koepel in Lunteren

Gepubliceerd: Maandag 11 juni 2018 21:54

Ellen ten Damme bij De Koepel in Lunteren

De Koepelcommissie van Stichting Het Luntersche Buurtbosch is trots om tijdens het jubileumjaar van de Vrienden van Het Luntersche Buurtbosch, Ellen ten Damme voor het zomerconcert van 2018 te mogen presenteren. Het zomerconcert, dit jaar op zaterdag 30 juni, is elk jaar weer het hoogtepunt van het seizoen.

Ellen ten Damme is misschien wel een van de beste Nederlandse zangeressen ooit. Maar zij is veel meer dan dat. Ze is ook actrice, muzikant, stout meisje, circusartieste, vamp, componiste, danseres, schrijfster en Pippi Langkous. En dat is ze allemaal tegelijk.

Het concert vindt plaats in de buitenlucht en begint als het nog licht is. Gaandeweg gaat de zon onder en wordt het een intiem zomeravondconcert met op de achtergrond De Koepel tussen de bomen van het Buurtbosch.

Het evenemententerrein ligt midden in het bos en kan per fiets of wandelend (10 minuten) vanaf restaurant de Lunterse Boer aan Boslaan 87 bereikt worden. Auto’s zijn in het Luntersche Buurtbosch niet toegestaan. Wel pendelt het ‘Safari-Express’ treintje tussen De Koepel en de Lunterse Boer.

Tussen 18.30 en 19.10 worden zelfs gasten opgehaald bij Westhoffhuis en treinstation. Na afloop van het concert kunt u ook weer worden teruggebracht.

Toegangskaarten kosten €15,00 per persoon en kunnen besteld worden via de website www.buurtbosch.nl

Deel deze pagina: