Live Live

Eerste Edese Bluesnacht in Cultura

Gepubliceerd: Vrijdag 26 oktober 2018 15:03

Eerste Edese Bluesnacht in Cultura

EDE – Op zaterdag 27 oktober is de eerste Edese Bluesnacht in Cultura, Molenstraat 45 te Ede. Vanaf 20.00 uur kunt u het zelf meemaken.

Iedereen is welkom

Burgemeester Verhulst komt de avond openen. Daarna treden de volgende artiesten op: Big & Tom, Slippin' n Sliddin', Chris Barber en A.J Plug. Iedereen is welkom de avond bij te komen wonen. De eindtijd van het evenement is 03.00 uur. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij de kassa of te bestellen bij Cultura.

Intiatiefnemer zelf groot liefhebber

Groot bluesliefhebber Hans Wolven, collega van Ede FM, kijkt erg uit naar de Edese Bluesnacht; ‘Ik had als kind al een passie voor Bluesmuziek. Dat kwam niet van mijn vader hoor, ik vond het zelf hartstikke mooi. Uiteraard luisterde ik ook naar andere muziek.’ Elke dinsdagavond van 20.00 uur tot 21.00 uur heeft Wolven zijn eigen programma: Bluesnote.

Grote namen in Blueswereld

Hans is een jaar bezig geweest om ervoor te zorgen dat de Edese Bluesnacht in Cultura wordt gehouden. Zangeres A.J Plug komt optreden op deze bijzondere avond. Ook Chris Barber komt helemaal vanuit Engeland naar Cultura om op te treden. ‘Daar ben ik natuurlijk ontzettend blij mee. Chris Barber is een goede zanger en ik wil voor de Bluesnacht echt een bekend persoon op het podium hebben,’ aldus Wolven. 


Er hangt wel een flink prijskaartje aan het optreden van Chris Barber. ‘Ik heb een groepje mensen gevonden die het intiatief zo leuk vinden dat ze besloten de avond te financieren,’ aldus Wolven.

Luister hier het hele interview uit het radioprogramma Studio C terug.

Foto: Pixabay

Deel deze pagina: