Live Live

Een 'Pluim' verdienen door batterijen in te leveren

Gepubliceerd: Donderdag 11 oktober 2018 11:11

Een 'Pluim' verdienen door batterijen in te leveren

LUNTEREN – De familie Kierwinden uit Lunteren is in de prijzen gevallen. Ze deden mee aan de landelijke actie van Stibat ‘Lege batterijen? Lever ze in en WIN!’ Met de deelname bewijst de familie zichzelf en het milieu een prima dienst, zo stelt de organisatie.

Batterijen inleveren

U maakt elke maand kans maken op prijzen door lege batterijen in te leveren. De prijzen die verloot worden zijn 100 cadeaubonnen van 25 euro, twee reischeques van 500 euro en een reischeque van 1000 euro. Door tien lege batterijen in een zakje te doen samen met uw naam, uw adres, e-mailadres en telefoonnummer, en deze in te leveren bij één van de ruim 24.000 inleverpunten van Stibat kunt u meedoen met de maandelijkse winactie. Deze inleverpunten zijn te vinden bij onder andere supermarkten, bouwmarkten en drogisterijen. Voor meer informatie en bekendmaking van de prijswinnaars kunt u naar www.legebatterijen.nl.

Een Pluim

Met de Pluim kiest de ontvanger zelf een cadeau uit de honderden bestedingsmogelijkheden. U kunt hierbij denken aan belevenissen, producten en goede doelen. U zou bijvoorbeeld naar een attractiepark of museum kunnen gaan, maar ook een workshop volgen of een dagje naar de sauna.

Beter voor het milieu

Stibat zamelt zoveel mogelijk lege batterijen in om te recyclen. Van lege batterijen kan bijvoorbeeld een kaasschaaf, zaklamp of fiets van gemaakt worden. Bovendien komen de schadelijke stoffen die slecht zijn voor het milieu zo niet in de bodem terecht. Zo werken we allemaal aan een schonere planeet. Ook u kunt een bijdrage leveren door lege batterijen in te leveren bij de inleverpunten.

Foto: Pixabay

Deel deze pagina: