Live Live

Edese politie roept bewoners op alert te blijven na reeks incidenten

Gepubliceerd: Woensdag 07 november 2018 10:25

Edese politie roept bewoners op alert te blijven na reeks incidenten

EDE - Naar aanleiding van de brutale roof van een mobiele telefoon maandagmiddag en drie inbraakpogingen in Ede Zuid maandagnacht roept wijkagent Jan van den Berg bewoners alert te blijven op verdachte ontwikkelingen in de omgeving.

Drie jongens op scooter belagen meisje

Op maandagmiddag werd rond 15.15 uur bij een brutale roof de mobiele telefoon van een meisje ontnomen, dat gebeurde op de Rooseveltdreef in de Rietkampen. Het meisje werd door drie jongens op een scooter belaagd.

Vijf keer ingebroken in hetzelfde pand

Aan de Paul Gabrielstraat is binnen korte tijd vijf keer ingebroken in hetzelfde pand. De dader werd bij een poging nog wel vastgepakt maar wist desondanks toch te ontkomen.

Op heterdaad betrapt in schuur

De bewoner van een pand aan de Oranjelaan betrapte een inbreker in zijn schuur. ‘Hij pakte de man vast om hem aan de politie over te kunnen dragen. De inbreker wist echter door te slaan, te schoppen en te bijten alsnog te ontkomen’, stelt de wijkagent in de verklaring. De dader liet het slachtoffer lichtgewond achter. Bij een woning aan de Sportlaan werd ook al een poging gedaan om in te breken in een woning.
 
Ziet u iets, of heeft u iets gezien? Bel dan 112.
 
Foto: Pixabay

Deel deze pagina: