Live Live

Ederveen, Bennekom, Lunteren winnen en Ede verliest.

Gepubliceerd: Woensdag 02 mei 2018 16:08

In de vijfde klasse 3 kennen wij Ede.victoria, 28 april vrij, Advendo57, Blauwgeel55 vr2, Bennekom en Lunteren.

In de vijfde klasse 3 kennen wij Ede. victoria, 28 april vrij, Advendo57, Blauwgeel55 vr2, Bennekom en Lunteren. In Ederveen stond op de Allemanskamp op het programma: Advendo57 - Blauwgeel55 vr2. "Hoe dan ook wij wilden winnen. Wij starten onrustig. Wij wisten even niet goed onze draai te vinden. Blauwgeel55 vr2 krijgt een kans, maar gelukkig weet ik de bal te keren. Wij zijn net een diesel, want komen langzaam op gang. Gerjanne en Roos wisten elkaar vandaag goed te vinden. In de 23ste minuut geeft Gerjanne de bal mooi op Roos die 1-0 scoort. Drie minuten later weet Gerjanne Roos weer te vinden die wederom scoort 2-0. In de 35ste minuut weet Berdine de bal te geven op Roos die de 3-0 maakt. In de 40ste minuut breiden wij de stand uit naar 4-0. Laura geeft de bal op Roos die scoort. In de 43ste minuut weet Berdine Roos weer te vinden die 5-0 maakt. Na een  astige start speelde wij een goede eerste helft. In de rust zei onze trainer al: deze wedstrijd hebben wij al in de zak. Die kan ons niet meer ontgaan. Er werd wat gewisselt. Zo werd Roos op de bank gezet. Eerste 10 minuten van de tweede helft speelde wij goed. Gerjanne weet in de 55ste minuut de bal te geven op Helma die 6-0 maakt. Spel ging meer en meer op en neer. Blauwgeel55 kwam geregeld over de middellijn. Onze verdediging met onder meer Mariëlle en Anne stond goed vandaag. In de 70ste minuut ziet Tessa de kans om de bal bij Berdine te krijgen en deze maakt de 7-0. Heerlijke wedstrijd, konden ons eigen spelletje spelen. Volgende week zijn wij vrij. Week later spelen wij tegen Bennekom. Bennekom wil winnen omdat zij mee doen om het kampioenschap. Wij willen alles winnen en als de mogelijkheid daar is, mee doen om het kampioenschap, maar dat word lastig", vertelt keepster Renate van Advendo57 vr1. 

Luister hier haar verslag terug:

https://soundcloud.com/edefm/advendo57-wint-van-blauwgeel55-vr2-met-7-0

Lunteren speelde vandaag in Renkum tegen Redichem. Voor Lunteren mooie kans om 3 punten mee terug te nemen. Want Redichem staan lager als Lunteren. "Ja, wij zijn het aan onze stand verplicht om te winnen. Wij startte iets verdedigende als vorige week. Ook startten wij in een 4-4-2 opstelling. Gauw konden wij door schuiven naar 4-3-3. Gerrieke weet voor rust ons op 0-1 voorsprong te zetten. Mede dankzij Redichem konden wij ons eigen spel spelen. Wij moesten best even zoeken, maar gelukkig wisten wij het te vinden mede door die 0-1. Wij komen ook nog op 0-2 en 0-3 door Jacqueline. Over 2 weken Blauwgeel55 vr2 uit, dat word een zware pot. Er zijn mogelijkheden, maar Blauwgeel55 vr2, je hebt er niet zomaar van gewonnen", vertelt Rachel Suitela, Lunteren.
luister hier het verslag terug:

https://soundcloud.com/edefm/lunteren-wint-uit-bij-redichem-met-0-3

Bennekom speelde vandaag in en tegen Wageningen. Op papier lastig,
maar in de praktijk ligt dat anders. Nog nooit verloor Bennekom van Wageningen. "Tegen Wageningen altijd wel gewonnen met ruime cijfers. Voor Francis en Tamara was het toch wel bijzonder om deze wedstrijd te spelen, zij komen van Wageningen, zij hebben daar gespeeld. Wij kwamen op het sportpark en wisten gelijk dit kunnen en gaan wij winnen. Wij zagen die koppies en wisten voldoende. Ok, bij ons hebben ook diverse speelsters koningsdag gevierd, maar Wageningen heeft dit fors gedaan. Dat was te zien. Wij beginnen goed, hadden in het begin even lastig. Komen na paar minuten op 0-1 door Tamara. Paar minuten later maakt Tamara ook de 2-0. Francis weet ook de goal te vinden en maakt 0-3. Wij breiden de score uit, Sanne van de Wal weet de 4-0 te maken. Voor rust komen wij ook nog op 5-0 door Melissa en 6-0 door Sanne Welgraven. Wij krijgen ook nog een penalty, Daniëlle neemt deze maar scoort niet. Dat die word gemist, maakt niet uit, want er was geen druk. Wageningen krijgt wat kansjes, in de tweede helft, maar wij komen nog op 7-0 door Sanne Welgraven en 8-0 door Tamara. Dat is ook de eindstand. De komende weken worden voor ons belangrijk. Zaterdag spelen wij tegen DFS, 10:00 uur Eikelhof. Ik verwacht een zware wedstrijd. DFS kan ook nog kampioen worden. Kampioenschap gaat denk ik tussen Kesteren, DFS, Advendo57 en ons. Zaterdag dus DFS, paar weken later weer DFS, de 12de Advendo57 en ook nog Kesteren. Word spannend. Een zware tijd", aldus Desiree Hutjes, Bennekom.
Luister hier haar verslag.

https://soundcloud.com/edefm/bennekom-haalt-uit-tegen-wageningen-0-8

In die vijfde klasse 3 is het nog steeds niet gespeeld, dit is de huidige stand:
1 Kesteren 17 46
2 DFS 16 42
3 Advendo57 18 42
4 Bennekom 15 37
5 Ede.victoria 16 31
6 Wageningen 18 21
7 Blauwgeel55 vr2 16 15
8 Lunteren 18 14
9 Dodewaard 15 10
10 EMM 16 10
11 OranjeWit 17 4
12 Redichem 8 1

Deel deze pagina: