Live Live

Edenaren winnen 100.000 euro

Gepubliceerd: Dinsdag 01 januari 2019 18:29

Edenaren winnen 100.000 euro

EDE – Het nieuwe jaar begint goed voor deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 6713 RB (de straat Valkenier) in Ede. Op die postcode is op 1 januari de Buurt-Ton van 100.000 euro gevallen, zo maakte de Postcode Loterij vandaag bekend in het televisieprogramma 5 Uur Live. De winnaars delen deze geldprijs met elkaar.

De Buurt-Ton wordt verdeeld onder het aantal deelnemers in de winnende postcode. Hoe hoger het aantal loten waarmee een deelnemer meespeelt, des te groter het aandeel in de prijs is. De Postcode Loterij informeert de winnaars in de vierde week van januari per brief over de hoogte van het gewonnen bedrag.

Gelderland in de prijzen

Eerder vandaag viel ook in het Gelderse Doetinchem en Putten een Buurt-Ton van de Postcode Loterij.

Bekendmaking PostcodeKanjer van 53,9 miljoen euro volgt later vandaag

1 januari is Kanjerdag bij de Postcode Loterij, dan valt de hoogste prijs van Nederland: de PostcodeKanjer van 53,9 miljoen euro. In het televisieprogramma 5 Uur Live op RTL 4 maakt de Postcode Loterij vandaag de winnende wijkcode bekend (de vier cijfers van de postcode). De winnende postcode inclusief letters wordt vanavond in RTL Boulevard, tussen 18:30 en 19:30 uur, bekendgemaakt. Vanavond is in Postcode Loterij Miljoenenjacht de uitreiking te zien. Dan weten we hoeveel Postcode Loterij-miljonairs Nederland rijker is.

Naast de PostcodeKanjer reikt de Postcode Loterij vandaag nog meer grote geldprijzen uit, zo valt de Buurt-Ton in totaal op 20 postcodes en verdelen drie postcodes ieder één miljoen euro. De winnende postcodes worden gedurende de dag bekendgemaakt. Op www.postcodeloterij.nl staat een overzicht van de winnende postcodes.

 
Foto: Pixabay

Deel deze pagina: