Live Live

Ede Victoria wint van Lunteren

Gepubliceerd: Donderdag 29 november 2018 11:38

Ede Victoria wint van Lunteren

EDE – Ede Victoria won afgelopen zaterdag thuis van Lunteren met 4-0.

Onrustige eerste helft

De dames van Lunteren staan volgens Melanie, voetbalster bij Ede Victoria, bekend om de goede keepster: ‘We wisten dat we aan de bak moesten. Het gaat tenslotte om de drie punten.’ De wedstrijd begon echter onrustig. ‘Na enige tijd wisten we elkaar weer te vinden en kwam het veldspel terug,’ vertelt Melanie. Voor de rust wisten de Edese dames nog de 2-0 op het scorebord te prikken.

Soepele tweede helft

De tweede helft verliep beter. ‘Na de peptalk van onze trainer wisten we elkaar in de tweede helft weer te vinden. Er werd een doelpunt gemaakt door Suus en een kwartier voor tijd legde Nanda er nog eentje in,’ zegt Melanie. De drie punten blijven in Ede.

Chaotische wedstrijd

Lunteren wist van tevoren dat dit een pittige wedstrijd zou gaan worden. Gerrieke, voetbalster bij Lunteren: ‘Na tien minuten in de wedstrijd liep onze keepster een blessure op. Ze wilde de bal uit het doel tikken, maar landde verkeerd op de grond. Wij speelden vanaf dat moment erg chaotisch.’ Lunteren probeerde er desondanks het beste van te maken. ‘Het was een leuke wedstrijd en daar gaat het om,’ aldus Gerrieke.

Beluister hier het hele verslag.


Foto: Pixabay

Deel deze pagina: