Live Live

Ede Victoria verliest uit van Advendo57

Gepubliceerd: Dinsdag 09 oktober 2018 09:37

Ede Victoria verliest uit van Advendo57

EDERVEEN – Ede Victoria speelde afgelopen zaterdag tegen Advendo57. Het Edese team verloor de uitwedstrijd, het werd 2-1.

Rumoerige wedstrijd

Ede Victoria speelster Melanie van Weiden vertelt verslaggever Martin Both dat de wedstrijd niet zo leuk was. 'Daarom willen we er eigenlijk ook niet al teveel over kwijt. We hebben wel één doelpunt gemaakt. Dat doelpunt maakte ik zelf,’ aldus Melanie van Weiden. Het Edese team wil de wedstrijd zo snel mogelijk te vergeten.

Trainer Advendo57 tevreden

Volgens Klaas Threels, trainer bij Advendo57, zijn wedstrijden zoals deze altijd bijzonder. ‘We kwamen al snel op de 1-0 voor door Laura Mostert, door een voorzet van Helma van Garderen. Door het doelpunt kreeg het team vertrouwen. Dat kon je ook echt zien. Helaas werd Ede Victoria tussendoor ook steeds beter, maar wij konden ook best wel gevaarlijk worden. Uiteindelijk gingen we met 1-0 de kleedkamer in,’ vertelt Klaas Threels.

Bittere nasmaak tweede helft

Het Ederveense damesteam kreeg in de kleedkamer een peptalk. Zo vertelde de trainer dat ze de rust moesten bewaren en het spelen van lange ballen te voorkomen. ‘Tijdens de tweede helft had Ede Victoria dan wel meer balbezit, maar wij kregen veel kansen. Uiteindelijk scoorde wij 2-0 uit een diepe bal van Roos Vette. De stand bleef een poos 2-0. Helaas kregen we in de 72ste minuut een penalty tegen. Het werd dan ook 2-1,’ aldus Klaas Threels. Voor beide teams was het jammer dat de wedstrijd zo vervelend eindigde, maar dat weerhoudt het Ederveense team niet van hun wedstrijd tegen Otterlo volgende week.

Beluister hier het verslag. 


Foto: Pixabay

Deel deze pagina: