Live Live

Ede Victoria blijft koploper na winst tegen Otterlo

Gepubliceerd: Woensdag 14 november 2018 11:33

Ede Victoria blijft koploper na winst tegen Otterlo

OTTERLO - Afgelopen zaterdag won Ede Victoria van Otterlo met 1-4.


Goede instelling
Ede Victoria wist nog niet wat ze te wachten stond, maar de doelstelling was om de drie punten mee naar huis te nemen. Melanie van Weiden, voetbalster bij Ede Victoria: 'Na ongeveer tien minuten spelen in de eerste helft kregen we een vrije trap, die werd ingekopt door Naomi, de kopgoal deed het team goed.' Ede Victoria ging trots de rust in met een voorsprong. 'We kregen in de kleedkamer wel te horen dat we de druk erop moesten houden. Otterlo is een goed team en wij wilden niet verliezen,' vertelt van Weiden.

Nog een versnelling hoger spelen

De tweede helft ging Ede Victoria een versnelling hoger spelen. 'Wij scoorden nog twee keer in de tweede helft, maar Otterlo scoorde ook nog een keer. Dat is niet zo erg als je op een veilige voorsprong staat,' zegt van Weiden. De vrouwen uit Ede namen de drie punten mee naar huis.

Blessure bij Otterlo

Aan het einde van de eerste helft liep Roos Lagerwey, keepster bij Otterlo, een blessure op: 'Ik kreeg een harde trap tegen mijn voet. Ik kon er moeilijk op staan, maar toch bleef ik doorzetten.' Ede Victoria was volgens Otterlo de betere partij. 'Ik heb wat ballen af kunnen houden, maar Ede Victoria kreeg gewoon veel kansen,' vertelt Lagerwey. Otterlo moest de drie punten afstaan aan Ede.

Beluister hier het hele verslag.

Foto: Pixabay

Deel deze pagina: