Live Live

E-team bijna bekend, inschrijven kan tot 12 mei

Gepubliceerd: Donderdag 10 mei 2018 15:38

E-team bijna bekend, inschrijven kan tot 12 mei

Iedereen die het leuk vindt om te schrijven, te fotograferen of video’s te maken én die Ede centrum een warm hart toedraagt, heeft nog tot zaterdag 12 mei de tijd om te reageren.


Je maakt zo kans om onder leiding van natuurfotograaf en filmmaker Luc Enting in woord en beeld verhalen te vertellen van Ede centrum. De vijfkoppige jury maakt vrijdag 18 mei bekend wie er voor het E-team zijn uitgekozen.

Wie geselecteerd wordt, mag een jaar lang het centrum onder de aandacht brengen via diverse kanalen en media. Naast Luc Enting hebben ook andere Edese professionals aangegeven het E-team te willen ondersteunen met leerzame tips & tricks.

De jury bestaat uit Xander Haalboom (centrummanager Ede centrum), Arjan van Bruggen (fotograaf), Marieke Laméris (citymarketing Ede), Wouter Keijzer (gebiedsmanager Ede Centraal) en Luc Enting zelf. Machteld Beekhuis van het marketingbureau Urban Solutions adviseert en begeleidt de jury in dit traject. “We vinden het belangrijk dat Ede centrum op een creatieve, maar ook professionele manier onder de aandacht wordt gebracht”, aldus Beekhuis. “Van de deelnemers verwachten we, behalve enige ervaring op hun specifieke vakgebied, vooral heel veel passie en enthousiasme.”

Journalisten, foto- en videografen, bloggers en vloggers, zowel professionals als hobbyisten, hebben nog een paar dagen om hier hun creativiteit te tonen; (https://www.edecentrum.nl/e-team/).

Foto: Pixabay

Deel deze pagina: