Live Live

Dubbel verlies bij volleybalvereniging TweeVV

Gepubliceerd: Donderdag 13 december 2018 12:21

Dubbel verlies bij volleybalvereniging TweeVV

EDE – Het is nog niet eerder voorgekomen dat zowel de dames als de heren hun wedstrijd verloren. Beide teams gingen met 1-3 ten onder.

Na de fantastische wedstrijd in het bekertoernooi vorige week waren de dames van TweeVV tot grote hoogte gestegen, maar helaas staan ze nu weer met beide benen op de grond. De wedstrijd in Elst tegen Gemini, die net onder hen staan, gaf een heel ander beeld. Monica van der Wal, trainer: ‘Halverwege de eerste set, die we nog wel wonnen, zag je al een omslag ontstaan. Vanaf set twee werd het een wedstrijd tegen onszelf en de tegenstander. We speelden op maandagavond en dan is het kennelijk lastig om je op te laden, zeker na zo’n sterke bekerwedstrijd. Dan speel je ver onder je niveau, maar zaterdag tegen Waho moeten we er weer voor de volle honderd procent staan.’ 

Pas in derde set op stoom

De mannen van TweeVV begonnen matig in eigen hal aan hun wedstrijd tegen het Nijmeegse Pegasus. Beide ploegen zijn aan elkaar gewaagd, want ze stonden ongeveer gelijk in de middenmoot. TweeVV maakte de eerste sets echter veel fouten.
Pas in de derde set kwam het team op stoom. De pass was beter waardoor spelverdeler Martijn Drost kon schitteren in combinatie met de snelle middenaanval van Casper Kooi. Dat hadden de mannen even nodig om het tij te keren. Ook John Bos en Kevin van de Pol waren lekker aan het scoren met hun harde aanval. De spannende vierde set ging met 28-30 toch naar de tegenstander.

Programma

Zaterdag 15 december sluit TweeVV de eerste helft van het seizoen af met een thuisdag in de van der Knaaphal. Om 12.00 uur spelen de meisjes van A1 haar kampioenschapswedstrijd tegen Set-Up'69 uit Scherpenzeel. Om 16.00 uur spelen de vrouwen tegen het laag geklasseerde Waho 2 uit Wageningen en om 18.00 uur spelen de mannen tegen Blauw Wit uit Oldebroek. Aansluitend luidt TweeVV de winterstop in met een feest in Sportcafé Time Out.

Foto: Pixabay

Deel deze pagina: