Live Live

DTS Ede morst geen punten tegen laagvlieger Woezik

Gepubliceerd: Donderdag 29 november 2018 11:19

DTS Ede morst geen punten tegen laagvlieger Woezik

WIJCHEN – Afgelopen weekend won DTS Ede van Woezik met 2-4. De Edese voetbaldames blijven door de overwinning bovenaan de ranglijst in de Topklasse staan.

Tegenstander niet onderschatten

DTS Ede trainster Linda Helbling waarschuwde de speelsters tegenstander Woezik niet te onderschatten. In de 35steminuut schoot Carolien Filippo de 0-1- binnen. Drie minuten later wist Willeke de Pater het doel goed te vinden, 0-2. Woezik maakte in blessuretijd van de eerste helft nog de aansluitingstreffer. De dames gingen met een 1-2 ruststand de kleedkamers in.


Wedstrijd rustig uitgespeeld

Al vroeg in de tweede helft wist de Pater de bal weer in het doel te leggen. In de 59ste minuut wist Woezik de marge weer terug te brengen naar 2-3. In de 62ste minuut bracht trainster Linda Helbling het 16- jarige talent Seline van den Hoek binnen de lijnen. In de 69ste minuut volgde nog een wissel en viel Sofie Houba in. Vijf minuten later wist DTS Ede de marge te vergroten middels Carolien Filippo, 2-4. In de 82ste minuut werd Anne Hendrinks ingebracht en speelden de Edese dames de wedstrijd rustig uit.

Zaterdag 1 december wacht DTS Ede wederom een laagvlieger. Nummer 11 Buitenveldert komt naar Inschoten, waar wederom van onderschatting geen sprake mag zijn. Helaas is er door het
late tijdstip van Woezik-DTS Ede deze week geen radioverslag.

Foto: DTS Ede

Deel deze pagina: