Live Live

DTS Ede dames 1 moeizaam langs RVVH

Gepubliceerd: Dinsdag 30 oktober 2018 11:34

DTS Ede dames 1 moeizaam langs RVVH

EDE – In de Topklasse wonnen de dames van DTS Ede afgelopen zaterdag met 1-0 van het gepromoveerde RVVH uit Ridderkerk. De overwinning moest echter uit de tenen komen.

Middenveld slecht bereikt

DTS Ede speelster Anouk sprak tegenover voetbalverslaggever Martin Both zelfs van een zakelijke overwinning. ‘De eerste helft liep het voor geen meter, ons hele middenveld werd niet bereikt.' De coach van DTS Ede greep in en voerde wissels in het middenveld door.

‘Door de wissels kwam er wat meer beweging in het spel en gaf RVVH ook wat meer ruimte’, zo stelt Anouk die zelf ook gewisseld werd. ‘Dat is nooit leuk maar ik begreep waarom ik eruit moest.’ Uiteindelijk scoorde Kirsten Koopmans in de 65steminuut het enige doelpunt na een ‘gekke’ actie van de keepster. DTS Ede is blij dat ze ondanks de moeizame wedstrijd de punten thuis wisten te houden.

Volgende week tegen medekoploper

Volgende week reizen de DTS Ede dames af naar Sassenheim om tegen medekoploper Ter Leede de drie punten proberen binnen te slepen. ‘We willen afstand van ze nemen op de ranglijst, ook als het gat maar drie punten is’, besluit speelster Anouk.

Beluister hier het hele interview met speelster Anouk.

Foto: DTS Ede

Deel deze pagina: