Live Live

Drie zeges Climaxjeugd bij laatste BVC-cross

Gepubliceerd: Maandag 04 februari 2019 11:14

Drie zeges Climaxjeugd bij laatste BVC-cross

EDE – Op zaterdag 2 februari werd in Rhenen de vierde en laatste wedstrijd van het BVC-circuit 2018/2019 gelopen. Met overwinningen voor Twan Smit, Arris van Deelen en Mathias Meijer en een derde plaats voor Eline Gerritsen was atletiekvereniging Climax bij de laatste cross zeer succesvol.

Matthias Meijer winnaar in eindklassement

Mathias Meijer won de laatste cross met slechts een minuut voorsprong op zijn naaste concurrenten. In het eindklassement had hij evenveel punten als Jan Droesen uit Utrecht. Bij een gelijk aantal punten geeft de uitslag van de vierde wedstrijd de doorslag, waardoor de Climax-atleet ook het eindklassement heeft gewonnen.

Bij de Jongens Junioren A won Arris van Deelen ook de vierde wedstrijd. De Edenaar won tevens het algemeen klassement. Eline Gerritsen werd derde bij de Meisjes Junioren D1. De Climax-atlete werd in het eindklassement ook derde.

Bij de Jongens Pupillen Mini was het geen verrassing meer dat Twan Smit het eindklassement in deze categorie zou winnen. Hij liep op een schitterende wijze naar de eerste plaats.

 
Foto: Atletiekvereniging Climax

Deel deze pagina: