Live Live

Drie podiumplaatsen voor pupillen Climax tijdens Athletics Champs 2018

Gepubliceerd: Dinsdag 11 september 2018 18:06

Drie podiumplaatsen voor pupillen Climax tijdens Athletics Champs 2018

EDE- De pupillen van atletiekvereniging Climax vierden met drie podiumplaatsen op zaterdag 8 september een succesvolle een succesvolle finale van de Stedenwedstrijd Atlhetic Champs 2018.

Eerste, tweede en derde plaats

In de poule B, C en mini gingen elf teams van start. Team veertien van Climax pakte in deze poule de eerste plaats. Het team met Timo Cost, Suzanne Hasselaar, Sam van Hattum, Toine Hermans, Silvijn Laarhoven, Larissa Middelhoven, Bert Smit, Pepijn Vedder en Tessa Visch behaalde 100 punten meer dan het team dat zilver won.

De derde plaats was voor team negentien van Climax. Het team bestaande uit Sophie Ansink, Hidde Brandsma, Lisa van den Heuvel, Damian Jonkers, Sayari Kinuthia, Hailey Olthof, Elynn Olthof en Sjoerd van Rheenen.

clubrecord


Bij het onderdeel Medicienbalstoten verbeterde Sjoerd van Rheenen het clubrecord naar 5.90 meter. Ook bij het Vortexwerpen en het verspringen verbeterde Sjoerd het clubrecord. Damian Jonkers evenaarde het clubrecord bij het hoogspringen.

Poule Pupillen A tweede in eindklassement


In deze poule streden teams met A tweedejaars en A eerstejaars pupillen tegen elkaar. Team zes van Climax eindigde in het eindklassement op de tweede plaats. Nick Adams, Giel van As, Marlinde Haagsma, Daniel Luchies, Stijn van der Spoel en Sofie Verhoeven mogen volgens de atletiekvereniging trots zijn op dit resultaat. Stijn verbeterde bij het Slingeren het clubrecord met 50 centimeter en gooide maar liefst 22,50 meter.


Foto: Atletiekvereniging Climax

Deel deze pagina: