Live Live

Corona, kerk en gebed

Gepubliceerd: Donderdag 19 maart 2020 16:30

Corona, kerk en gebed

EDE - In verband met het coronavirus vind op de zondagen om 10:00 en 18:30 uur uitzendingen via internet plaats vanuit de Oudekerk in Ede. Deze diensten worden afgesloten met het bidden van het 'Onze Vader', waarbij ook de kerkklokken zullen luiden.

Vanaf 25 maart worden op woensdagen bezinningsmomenten uitgezonden om 10.00 uur. Alle inwoners van Ede kunnen daarbij gebedspunten aanleveren.

Kerkdiensten

Vanwege het coronavirus is de Oudekerk zondags gesloten. In plaats daarvan vinden er uitzendingen plaats die te volgen zijn via https://kerkdienstgemist.nl/stations/1905-Oude-Kerk-Ede

Mocht het te druk zijn op internet, dan is het ook mogelijk de uitzending later te downloaden.

Bezinning woensdagochtenden

Ook binnen Ede leven er veel zorgen over de gezondheid en de gevolgen van het virus. Graag biedt de Oudekerkgemeente inwoners van Ede de mogelijkheid om hierover gebedspunten te mailen naar oudekerkgemeente@outlook.com Uw punten worden meegenomen bij de bezinningsmomenten die komende woensdagen gehouden zullen worden. Er zal een korte overdenking zijn, gebeden en de muziek verzorgt Leander van der Steen.

De eerste uitzending vindt plaats op woensdag 25 maart om 10.00 uur en is te volgen via kerkradio en https://kerkdienstgemist.nl/stations/1905-Oude-Kerk-Ede

 

 

Deel deze pagina: