Live Live

Chr. Regiokoor Fiducia verzorgt zangmiddag VOOR en MET ouderen

Gepubliceerd: Vrijdag 27 september 2019 15:03

Chr. Regiokoor Fiducia verzorgt zangmiddag VOOR en MET ouderen

EDE - Op woensdag 16 oktober a.s. zal het Christelijk Regiokoor Fiducia in de Beatrixkerk in Ede een speciale middag verzorgen VOOR en MET ouderen. Door dirigent Peter Burger is een mooi middagprogramma samengesteld, waaraan ook het tiener- en kinderkoor Jedaja o.l.v. Wilna Sierksma zal meewerken.

Fijn om samen te zingen en ook te luisteren naar mooie muziek van Fiducia die enkele mooie stukken uit hun inmiddels grote repertoire ten gehore zal brengen. Ook het kinder- en tienerkoor “Jedaja” zal een aantal liederen ten gehore brengen uit hun eigen rijke repertoire. Een mooie koorcombinatie met veel variatie in koormuziek. Er zal ook volop ruimte zijn voor samenzang want samen zingen is fijn, zeker als het gaat om (kerk)muziek welke vroeger veel werd gezongen en dus heel herkenbaar is.

Dit alles staat onder leiding van dirigent Peter Burger, die ook het e.e.a. zal vertellen over de geschiedenis en herkomst van de te zingen muziek. In Ede en Bennekom zijn alle kerken, zorginstellingen en de vele ouderen die nog zelfstandig wonen, geïnformeerd en uitgenodigd deze middag bij te wonen.

Aanvang 15:00 uur en de toegang is geheel gratis. De kerk is open vanaf 14:30 uur en de koffie staat klaar.
Meer informatie is te verkrijgen bij het secretariaat van Fiducia, tel. 0318 - 620705 of 846661. Ook op de website van het koor is uitgebreide informatie terug te vinden. www.fiducia-ede.nl/activiteiten

Ouderen die niet op eigen gelegenheid kunnen komen, b.v. vanwege het gebruik van een rolstoel, kunnen dit op een van de beide bovenvermelde telefoonnummers aangeven. Er zal een rolstoelbus worden ingezet om rolstoelers ook de gelegenheid te geven deze middag bij te kunnen wonen.

Deze middag is financieel mede mogelijk gemaakt door de actie “Ede Doet” en de samenwerking met de Activiteitenwerkgroep Ouderen van de Beatrixkerk. Het belooft een prachtige middag te worden in de Beatrixkerk aan de Beatrixlaan 54 in Ede. U bent van harte welkom!

Deel deze pagina: