Live Live

Campagnetijd nu echt begonnen?

Gepubliceerd: Dinsdag 30 januari 2018 15:34

Campagnetijd nu echt begonnen?

"Leuke gesprekken gehad ook met jongeren die voor het eerst mogen stemmen", zo laat een enthousiaste Marcella van Soolingen weten via social media.

Van Soolingen staat op nummer 5 op de kandidatenlijst van D66. De Edese D66 was zaterdag 27 januari in de Edese wijk Kernhem. Dit doet men onder de titel: “In gesprek gaan met".

Huidig fractievoorzitter Sina Salim is ook enthousiast. Hij laat via twitter weten dat D66 het voor elkaar krijgt. Lijsttrekker Stephan Neijenhuis liet weten: “Veel vrolijke Edese inwoners in Kernhem.” Verder vat Neijenhuis samen: "Genoteerd: goed onderwijs, afvalbeleid, toegankelijke natuur en veel meer". Niet alleen D66 was op deze zaterdag op pad. Ook GroenLinks ging de straat op. Ellen Out, lijsttrekker liet via social media weten: "Vandaag was Groenlinks in de Maandereng om te praten over o.a luchtkwaliteit in de wijk. Maximumsnelheid op de A12 omlaag zou al flink helpen".

Peter van Leusden staat op plaats 2 op de lijst van GroenLinks. Hij liet weten: "Team Groenlinks had veel goede gesprekken met bewoners in de Maandereng #nietschreeuwenmaarpraten".

Deel deze pagina: