Live Live

Bewoonster bungalow in Otterlo ‘weet niets van dienstwapens’

Gepubliceerd: Donderdag 30 augustus 2018 19:35

Bewoonster bungalow in Otterlo ‘weet niets van dienstwapens’

OTTERLO - De bewoonster van de bungalow waar afgelopen dinsdag een inval plaatsvond, vertelt woensdag aan de Gelderlander zich van geen kwaad bewust te zijn en niets van de dienstwapens af te weten.

Bij de inval zijn dienstpistolen gevonden die vorige maand zijn gestolen bij de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) in Zutphen.

Bewoonster zelf niet thuis

Haar zoon past een paar weken op de hond verklaart ze aan de Gelderlander. Op het moment van de inval was ze naar eigen zeggen bij haar vriend in Leeuwarden.

De zoon was in de bungalow aanwezig op het moment van de inval en werd volgens hem hardhandig door het arrestatieteam over de grond gesleurd. Eenmaal bij de politie moest hij zijn zijn telefoon, Playstation en schoenen inleveren, waarna hij mocht gaan. Hij vertelt de krant dat er geen dienstwapens in het huisje lagen.

Onderzoek nog in volle gang


Een buurtbewoonster vertelt de krant de zaak niet helemaal te vertrouwen omdat er in het verleden honden zijn weggehaald door de dierenbescherming, ze vermoedt tevens dat de bewoonster van de bungalow nogal eens onder invloed is van drank en drugs.

De Gelderlander meldt dat de vrouw al twintig jaar in het huisje verblijft, terwijl je er officieel niet permanent mag wonen. De politie wil in belang van het onderzoek weinig tot niets kwijt over de zaak tot er meer feiten aan het licht zijn gekomen.

Bron: de Gelderlander
Foto: Omroep Gelderland

Deel deze pagina: