Live Live

Bennekoms Vocaal Ensemble: Meezingen ook op projectbasis

Gepubliceerd: Vrijdag 31 augustus 2018 16:22

Bennekoms Vocaal Ensemble: Meezingen ook op projectbasis

Het Bennekoms Vocaal Ensemble (BVE) is alweer begonnen met de repetities voor het komende seizoen. 

Er worden dit seizoen een aantal fraaie stukken uit de oude kerkmuziek uit Renaissance, Barok en Romantiek ingestudeerd.
Die worden uitgevoerd op de jaarlijkse Avondmuziek in februari. Maar er zijn ook al concrete afspraken met ds. Verbaan voor medewerking aan een cantatedienst op zondag 9 december, tijdens de avonddienst in de Oude Kerk van Bennekom.

Dit is een unieke kans om mee te zingen met het Bennekoms Vocaal Ensemble. Want meezingen kan nu ook op projectbasis. Daarvoor hoeft u niet de verplichtingen aan te gaan van het reguliere lidmaatschap. U zingt mee tijdens de voorbereiding op een bepaald project, bijvoorbeeld een cantatedienst of Avondmuziek, na de uitvoering kunt u gewoon weer stoppen.
Vooral mannen, tenoren en bassen worden opgeroepen van deze mogelijkheid gebruik te maken!

De eerstvolgende repetitieavond is op dinsdag 11 september, 19.30 - 22.00 uur, daarna om de veertien dagen, in de Broek-Akker, Hof van St. Pieter 41, Bennekom. 

Kijk ook eens op www.bennekomsvocaalensemble.nl of bel voor meer informatie iemand van het bestuur: 0318-419184 (voorzitter) of 0318-413060 (pr).

Foto: Bennekoms Vocaal Ensemble

Deel deze pagina: