Live Live

Bennekom wint bekerduel tegen Ede.Victoria

Gepubliceerd: Donderdag 13 september 2018 10:52

Bennekom wint bekerduel tegen Ede.Victoria

EDE- Op 22 september begint de competitie weer, maar voor die begint strijden verschillende teams nog om de beker.

Ook Ede.Victoria ging de strijd aan tegen Bennekom afgelopen weekend. De dames uit Bennekom stopten de overwinning in de voetbaltas naar huis, het werd 0-1. 

Een middenvelder in het doel bij Ede.Victoria

De middenvelder van Ede.Victoria Melanie van Weiden nam in de eerste helft de keeperstaken op zich maar was daar zelf niet heel tevreden over. 'Ik stond de eerste helft in het goal, maar ik heb als keeper niet veel ervaring. Ik had meer kunnen betekenen voor het team', vertelt ze. 'De tweede helft heb ik gewisseld en stond ik weer in het middenveld, waar ik thuis hoor.’ Melanie zegt de competitie leuker te vinden dan de bekerduels. ' Ede.Victoria zien de bekerduels meer als oefenwedstrijden voor de competitie.

Oude bekenden


Ede.Victoria heeft al eens eerder tegen Bennekom gespeeld en daarom waren het oude bekende van elkaar. Volgens de Bennekomse voetbalster Jeanette van Dooren was het net als elke andere wedstrijd tegen Ede.Victoria. 'De eerste helft liep het gelijk op, maar we wisten desondanks het net te vinden.' Jeanette voelt dat ze veel aan de training voorafgaand aan de wedstrijd hebben gehad. 'Het laat zien dat het kunnen', tekent ze op. Beluister hier het hele verslag.

Foto: Pixabay

Deel deze pagina: