Live Live

Bennekom haalt eerste drie punten binnen, Lunteren speelt gelijk tegen Barneveld

Gepubliceerd: Woensdag 07 november 2018 14:43

Bennekom haalt eerste drie punten binnen, Lunteren speelt gelijk tegen Barneveld

Afgelopen zaterdag speelden de Bennekomse dames thuis tegen VVOP, de dames liepen met een 5-0 winst van het veld af en behaalden de eerste drie punten in de competitie.

De wedstrijd begon Bennekom als betere ploeg. Evelien Verhoeks, voetbalster bij Bennekom; ‘We begonnen sterk. De eerste 25 minuten hebben we voornamelijk balbezit gehad.’ In de 8ste minuut scoorden de dames het eerste doelpunt al. ‘We kregen een ingooi en ik gooide de bal over de verdediging, Daniëlle liep gelijk door naar het doel en scoorde,’ vertelt Verhoeks. Bennekom ging met een 1-0 voorsprong de rust in.

Doorzetten

Na de rust werden er binnen het team wissels toegepast. ‘Het was wel te zien dat we even moesten zoeken in het begin van de tweede helft,’ zegt Verhoeks. Na de grote kans van VVOP, die werd afgeweerd door de keeper van Bennekom, scoorde Tamara van Bennekom de 2-0. ‘Daarna ging het heel snel. Twee minuten later scoorde Dinja en weer twee minuten later schoot Tamara ook de bal binnen,’ aldus Verhoeks. In de 78steminuut werd de 5-0 binnengeschoten met dank aan Tamara. Zo behaalde Bennekom de eerste drie punten in de competitie.

Beluister het verslag hier.

Afgelopen zaterdag moest ook Lunteren aantreden tegen Barneveld. Het werd 1-1.

Een fout van Lunteren

Volgens Rachel Suitela, voetbalster bij Lunteren, begon de Lunterse ploeg niet op hun best; ‘We speelden in andere posities en niet iedereen had eerder op die positie gestaan. Desondanks waren we de eerste twintig minuten wel de betere partij.’ Helaas kregen De Lunterse dames door een fout een doelpunt tegen.

Hard voor knokken

Na het doelpunt tegen begonnen de dames uit Lunteren te knokken. ‘Wij wilden niet verliezen en hebben er alles aan gedaan om toch een doelpunt te kunnen te maken en dat is gelukt,’ besluit Rachel. De Lunterse ploeg was uiteindelijke tevreden met de remise.

Beluister hier het verslag.


Foto: Pixabay

Deel deze pagina: