Live Live

Beleef de sagen en legenden van De Hoge Veluwe

Gepubliceerd: Woensdag 13 februari 2019 13:44

Beleef de sagen en legenden van De Hoge Veluwe

EDE – Van zaterdag 16 februari tot en met zondag 3 maart is er het evenement Sagen en Legenden. U kunt hier kennis maken met de vele verhalen die De Hoge Veluwe rijk is.

Keltisch festival

De Sagen en Legenden weken starten met een Keltisch festival op zaterdag 16 februari en zondag 17 februari. Bezoekers ervaren op de Picknickweide in het centrum van het park zelf de Keltische geschiedenis en verhalen van het gebied met levend rollenspel, activiteiten voor jong en oud, muziek, theater en ambachtelijk eten en drinken. Het festival is gratis toegankelijk, maar de entree kosten voor het park moeten wel betaald worden. 


Kennis door verhalen overbrengen

Tijdens verschillende tochten onder leiding van een verteller, te voet of met de huifkar, komen bezoekers langs bijzondere plekken in het Park. De tochten zijn van 11.00 uur tot 17.00 uur op 16, 17, 20, 23, 24 en 27 februari en 2 en 3 maart. De wandeling kost 4 euro voor volwassenen en 2 euro voor kinderen, ook wordt er verwacht dat u de entree van het park betaald.

Informatie

Aanmelden voor de wandeling is verplicht. Er kunnen maximaal twintig personen meedoen per tocht. Voor meer informatie kunt u kijken op www.hogeveluwe.nl/sagenenlegenden.

Foto: De Hoge Veluwe

Deel deze pagina: