Live Live

Bekerwinst voor Otterlose dames tegen Elspeet

Gepubliceerd: Maandag 17 september 2018 09:30

Bekerwinst voor Otterlose dames tegen Elspeet

OTTERLO - De dames van Otterlo mochten afgelopen zaterdag tegen oude bekenden voetballen, in de bekercompetitie stond een duel met Elspeet op het programma.

De drie punten bleven in Otterlo want het werd 1-0. Maar wie maakte het doelpunt eigenlijk? Otterlo speelster Roos Lagerweij gaf tekst en uitleg bij het radioprogramma VV Ede.

Onrustig begin

Volgens Roos begon de ploeg wat onrustig aan de eerste helft. 'We moesten ons eigen spel vinden, maar na tien minuten zaten we goed in de wedstrijd.’ Er werden meerdere kansen gecreëerd wat uiteindelijk resulteerde in een rommelgoal. ‘Ik denk dat het zelfs een eigen doelpunt van een Elspeetse dame was’, vertelt Roos.

Elspeet zet druk


De tweede helft begon voor de Otterlo speelsters rommelig ,mede door het druk zetten van Elspeet. ‘Gelukkig bleef onze verdediging ondanks het fladderende spel goed staan en kregen we uiteindelijk zelf ook kansen’, stelt Roos. De kansen werden echter niet verzilverd, het bleef bij een eigen doelpunt waardoor de drie punten en een goed gevoel in Otterlo bleef.

Goede voorbereiding voor competitie


Roos denkt dat het team prima is voorbereid.’ We hebben onze plek op het veld allemaal weer gevonden en de basis is gelegd om de competitie sterk van start te gaan.’ Volgende week wacht het eerste uitduel van de competitie tegen Rood-Wit’58. ‘Een gewaagde tegenstander die we ook goed kennen, maar we gaan gewoon voor de drie punten’, tekent de vastberaden Roos Lagerweij op. Beluister hier het hele gesprek.

Foto: Pixabay

Deel deze pagina: