Live Live

Beide volleybalteams TweeVV behalen winst

Gepubliceerd: Woensdag 14 november 2018 15:18

Beide volleybalteams TweeVV behalen winst

ARNHEM - De vrouwen van TweeVV wonnen afgelopen zaterdag in Arnhem van Aetos met 0-4. Het herenteam won bij dezelfde vereniging met 1-3.


De beide teams speelden volgens clublid Lia weer als vanouds: 'Ze hebben lekker gespeeld en als teams gepresteerd.' De vrouwen hadden aan Aetos geen makkelijke tegenstander. Beide teams bleven dicht bij elkaar. In de tweede set ging het gelijk op en kreeg de tegenstander zelfs een setpoint. Door de sterk spelende Rachel Hanswijk ging de set uiteindelijk toch naar TweeVV met 25-27. Ook in de vierde set werd het spannend. TweeVV stond achter, maar zette alle zeilen bij en won de set toch gemakkelijk met 21-15.

Geoliede machine
De ploeg was weer compleet en dat was meteen te merken. 'Na een matige start begon de machine van TweeVV lekker te draaien. In de tweede set werd het spannend, maar met wat wissels trok TweeVV toch aan het langste eind met 26-28,' aldus Lia. De vierde set moesten de heren afstaan aan de tegenstander wegens concentratieverlies.

Het programma

Zaterdag 17 november spelen de volleybalteams weer thuis. De vrouwen spelen om 16.00 uur een belangrijke wedstrijd tegen concurrent Livo 2 uit Duiven. De mannen spelen om 18.00 uur tegen hekkensluiter op de ranglijst Nuovo uit Doorwerth.

Foto: Pixabay

Deel deze pagina: