Live Live

Beide teams TweeVV onderuitgegaan

Gepubliceerd: Woensdag 16 januari 2019 10:25

Beide teams TweeVV onderuitgegaan

DRUTEN/NIJMEGEN – Zowel de mannen als de vrouwen van TweeVV verloren afgelopen donderdag hun wedstrijd. De mannen gingen ten onder in Druten met 3-1 en de vrouwen verloren in Nijmegen met 3-2. 


De mannen van TweeVV moesten het op donderdagavond laat in Druten opnemen tegen DVV met een incompleet team. TweeVV telde vier spelers minder. Het team kon de gaten redelijk zelf opvullen, maar voor de middenpositie ging Vincent van Offen mee uit het tweede. Ondanks de situatie bleken de teams aan elkaar gewaagd. 

In de tweede set kwam TweeVV flink voor te staan, maar de sterke opslagserie van de tegenstander zorgde ervoor dat de voorsprong in rook opging. Na twee verloren sets leek het in de derde set wel te lukken, maar helaas moesten de heren die uiteindelijk ook uit handen geven. De laatste set werd uiteindelijk toch voor de Edenaren, omdat de tegenstander nonchalanter werd, kwam deze setwinst zelfs gemakkelijk. 

Verbeterde tegenstander 

De vrouwen moesten in Nijmegen aantreden tegen Heyendaal. Rachel Hanswijk was weer aanwezig, maar nog niet volledig inzetbaar na haar blessure. Trainer Monica van der Wal: ‘Het was een teleurstellende wedstrijd voor ons. De tegenstander was, na de thuiswedstrijd die we eerder tegen hen hebben gespeeld, duidelijk beter geworden. De blokkering was heel goed waardoor we moeilijk konden scoren en hun servicedruk was groot. We hadden wel zo onze momenten, maar dat leidde niet tot een ommekeer, omdat we over het geheel zelf te weinig service- en aanvalsdruk hadden.’ Het werd uiteindelijk een vijfsetter waarin de vijfde set maar net verloren ging met 19-17. 

Programma 

Op dinsdag 15 januari spelen de vrouwen in de Van Der Knaaphal om 20.00 uur hun 3e ronde bekerwedstrijd tegen de Krekkers, een ploeg die uitkomt in de derde visie. Op zaterdag 19 januari is er weer een thuisdag in de Van Der Knaaphal. De vrouwen spelen om 16.00 uur tegen Rebelle uit Dieren en de mannen om 18.00 uur tegen Toesj uit Heteren. 

Foto: Pixabay

Deel deze pagina: