Live Live

Avondmuziek op zaterdag 19 januari in Taborkerk Ede

Gepubliceerd: Dinsdag 15 januari 2019 16:56

Avondmuziek op zaterdag 19 januari in Taborkerk Ede

Op zaterdag 19 januari om 19.30 uur wordt u uitgenodigd voor het vierde Avondmuziek-concert van dit seizoen in de Taborkerk, Prinsesselaan te Ede. Het duo Isas - Kwiek speelt een programma met als titel ‘Ciclo Música de noche’.

U kunt luisteren naar werken van Ludwig van Beethoven, Sonate voor viool en piano in A Major nr. 9 opus 47 “Kreutzer”, Ástor Piazzolla, Adiós Nonino en Escualo, en Grazyna Bacewicz, Sonata nr. 3.

Duo Isas - Kwiek

Cecilia Isas, viool, en Alan Kwiek, piano, vieren hun 10-jarig jubileum als duo met een tournee door Europa. 
Ze hebben al een concert gegeven in Barcelona en doen nu de Edese Taborkerk aan, om vervolgens verder te reizen naar o.a. Madrid, Léon en Breda. Het duo heeft vele concerten, prijzen en onderscheidingen op zijn naam staan in geboorteland Argentinië, maar ook in Europa en Zuid-Amerika.

Alan Kwiek heeft als componist en pianist meegewerkt aan de film ‘La calle de los pianistas’ uit 2015.

Het programma dat op 19 januari gegeven wordt, heeft de titel ‘Ciclo Música de noche’ gekregen, nachtmuziek. Overigens, geenszins muziek om bij in slaap te vallen!

De toegang is als gratis. Bij de uitgang is er een collecte om deze concerten ook in de toekomst mogelijk te maken. Na afloop is er gelegenheid nog wat met elkaar en de musici na te praten - er wordt een glas goede wijn geserveerd.


Deel deze pagina: