Live Live

Angelique Krüger eet Antilliaans bij buurthuis De Meerpaal

Gepubliceerd: Vrijdag 09 november 2018 11:45

Angelique Krüger eet Antilliaans bij buurthuis De Meerpaal

EDE -  Buurthuis De Meerpaal is één van de zes genomineerden voor de verkiezing Dorpshuis van het jaar 2018. Elke week staat een genomineerde in de schijnwerpers bij Omroep Gelderland.

In het programma is te zien dat een deskundige jury het buurthuis kritisch onder de loep neemt. De beheerders van alle buurt- en dorpshuizen beoordelen bij elkaar de koffie, hygiëne en sfeer.


Antilliaanse maaltijd

Jules van Slooten verzorgt samen met een bont gezelschap aan vrijwilligers elke maand de internationale eettafel in buurthuis de Meerpaal. Angelique Krüger, televisiepresentatrice bij Omroep Gelderland, gaat mee boodschappen doen en schuift aan bij de Antilliaanse maaltijd.

Elke maand kookt er een gast kok met Jules mee. Ruth Mila Hellenthal, afkomstig uit Curaçao, is deze maand uitgenodigd. Deze maaltijd staat zaterdag 17 november centraal in de uitzending over de Meerpaal in de serie Dorpshuis van het jaar bij Omroep Gelderland.

De finale

Op zaterdag 1 december wordt tijdens de grote finale in het provinciehuis bekend gemaakt wie de meeste stemmen heeft gekregen van het publiek, vakjury en collega-beheerders. De winnaar krijgt de titel en ook nog eens 3.000 euro prijzengeld. U kunt de strijd om de titel volgen op www.dorpshuisvanhetjaar.nl.

De verkiezing Dorpshuis van het Jaaris elke zaterdagavond te zien op TV Gelderland vanaf 17.20 uur.

Foto: Omroep Gelderland

Deel deze pagina: