Live Live

Advendo57 laat kansen onbenut tegen SDS55

Gepubliceerd: Woensdag 14 november 2018 11:08

Advendo57 laat kansen onbenut tegen SDS55

EDERVEEN – Advendo verloor in Ederveen afgelopen zaterdag met 0-1 van SDS55.


Veel kansen
Het was in de eerste helft nog even aftasten voor Advendo. Klaas Threels, trainer bij Advendo57, vertelt meer over de wedstrijd: ‘Na drie minuten brak SDS55 uit en ging één op één spelen met onze verdedigster, het werd al snel 0-1.’ Toch verloor het Ederveense team nog geen hoop. ‘Het spel was pas net begonnen,’ vertelt Threels. Advendo57 speelde daarna veel op de helft van SDS55, maar zonder succes. ‘Wij hadden veel kansen, meer dan SDS55, maar er volgden geen doelpunten,’ zegt Threels.

Moeizame wedstrijd

Volgens Klaas speelden de Ederveense dames goed, maar het kon toch iets beter. ‘In de kleedkamer had ik aangegeven dat ze wel scherp zijn op de bal. Toch vond ik dat ze wel iets meer hadden kunnen doortikken,’ aldus Threels. Advendo wist niet meer te scoren, het zat de ploeg allemaal even niet mee.

Punten mee naar Wekerom

Voor SDS55 verliep de wedstrijd beter. Het Wekeromse team is blij met het resultaat. Reina Elbertsen, voetbalster bij SDS55: ‘Wij moesten veel tegenhouden, omdat Advendo veel op onze helft zat. Dat we de drie punten mee naar huis mochten nemen was een hele prestatie.’

Beluister hier het hele verslag.

Foto: Pixabay

Deel deze pagina: