Live Live

15 augustus Concert NJO Muziekzomer in Huis Kernhem

Gepubliceerd: Maandag 06 augustus 2018 19:34

15 augustus Concert NJO Muziekzomer in Huis Kernhem

In het kader van de NJO Muziekzomer zal op woensdagavond 15 augustus in Huis Kernhem 'Tri au Bois' worden gepresenteerd.

Het Belgische ensemble 'Tri au Bois', bestaande uit Sarah Jelassi op klarinet, Tine Verhoeven op hobo en Simon Vandenbroecke op fagot, zal levendige en meeslepende Franse muziek ten gehore brengen. De naam 'Tri au Bois' is een zinspeling op de bezetting met drie houtblazers. Op het programma staan werken van diverse Franse componisten, onder wie Louis Durey, Henri Tomasi en Marguerite Béclard d'Harcourt.

Dit concert wordt gegeven in het kader van de NJO Muziekzomer, een jaarlijks terugkerend Gelders zomerfestival. De organisatie is in handen van het Nationaal Jeugd Orkest, dat zich richt op de ontwikkeling van jong toptalent. Aanstormende muziekprofessionals spelen de hoofdrol in de meer dan 60 concerten die de NJO Muziekzomer telt. Deze concerten worden gegeven op de vele bijzondere locaties die de provincie Gelderland rijk is, van industrieel erfgoed tot speelplekken in de vrije natuur.

De aanvang is 20.00 uur. Kaarten kosten € 16,50, jongeren t/m 30 jaar betalen € 11,00.
In tegenstelling tot de reguliere koffieconcerten in Huis Kernhem zijn voor dit concert kaarten te bestellen via www.muziekzomer.nl. Het is aan te raden tijdig kaarten te bestellen. Entreekaarten kunnen alleen nog aan de zaal worden gekocht als deze via de website niet zijn uitverkocht.

Foto: Sofie Vandenhoven

Deel deze pagina: