Live Live

"Voor tekenen had ik een 7", dit en meer in EDE TV Nieuws

Gepubliceerd: Maandag 09 april 2018 14:28

De gemeente Ede en het Króller Múller museum willen de samenwerking verstevigen. 

Er is een convenant opgesteld die hierin moet voorzien. Zo komt er meer educatie voor kinderen maar ook voor ouderen. Na de ondertekening mochten burgemeester René Verhulst en wethouder Johan Weijland (cultuur) een schilderspel spelen.

https://youtu.be/7J5k0L4DSYg

Ruim een jaar is er over gesproken, de renovatie en nieuwbouw van de Kolkakkerbuurt. Woonstede en de bewoners zijn samen tot een goede resultaat gekomen. Vorige week vond er een informatieavond plaats, voor de bewoners van de eerste 50 huizen die worden gerenoveerd.

https://youtu.be/WIr3r4qc_Dc

Om de raadsleden goed voor te bereiden op hun werk, is er door gemeente Ede een inwerkprogramma gerealiseerd. Tijdens dit programma doen nieuwe raadsleden maar ook de al zittende raadsleden veel kennis en informatie op van diverse onderwerpen zodat zij nog beter hun werk kunnen doen.

https://youtu.be/bhCdDcCR-JQ

De heer van den Top is benoemd tot tweede informateur. In een openbaar lijsttrekkersdebat 29 maart werd er besloten dat de heer Peter Schalk zich zou beraden of hij door kon gaan met deze opdracht. Inmiddels heeft hij aangegeven dat hij door wil gaan. Ook werd er besloten dat er een tweede informateur zou worden gezocht. In de persoon van de heer van den Top is de tweede informateur gevonden en benoemd. Ook werd er afgesproken, laten wij terug naar de inhoud.

https://youtu.be/qsKoCCA8QY4

Het Akoesticum zocht de laatste maanden geld. Met dit geld wilde men door ontwikkelen. Uiteindelijk is er een bedrag binnengekomen van 171999. Het Akoesticum heeft diverse plannen.

https://youtu.be/YL8PafrIr9A

Deel deze pagina: