Live Live

"Ik ben een gewoon mens"

Gepubliceerd: Donderdag 15 juni 2017 10:19

Eén van de redenen dat René Verhulst solliciteerde voor het burgemeesterschap in Ede, is dat Ede een "gewoon mens" zocht. Dat vertelt hij in een interview op EDE FM.

"Ik las de vacature en toen dacht ik het lijkt wel of men daar een gewoon mens vraagt en ik ben een gewoon mens. Ook ziet Verhulst overeenkomsten met Goes, waar hij nu nog burgemeester is. "Ik vond de gemeenten op elkaar lijken. Goes is een stuk kleiner maar in Goes heb je ook de mentaliteit van we zetten de schouders er onder. Als ik daar solliciteer denk ik ook wel dat ik me daar thuis voel."

Topografische overhoring
Verhulst volgt vanaf 8 september Cees van der Knaap op, die met pensioen gaat. Hij is zich momenteel, naast zijn bezigheden in Goes, aan het inlezen, maar wil Ede vooral vanaf september ervaren. "Als je me een topografische overhoring geeft, dan weet ik de antwoorden niet. Ik denk dat het het beste is dat je dat ondervindt. Ik kan Wikipedia lezen, ik heb spullen gekregen en die lees ik ook, maar dat is allemaal papier. Ik denk dat je het vooral in de praktijk moet ondervinden als je er eenmaal zit en als je praat met de Edenaren."

Deel deze pagina: